Παντελίδης: «Καλύτερα κι από το τέλειο» – Η αποκάλυψη για την επιστροφή του

Ο Παύλος Παντελίδης μίλησε για την αποθεραπεία του, το χρονοδιάγραμμα επιστροφής στον Παναθηναϊκό, την Εθνική και όσα βλέπει να αλλάζουν στους «πράσινους».

Παντελίδης: «Καλύτερα κι από το τέλειο» – Η αποκάλυψη για την επιστροφή του

Με αισιοδοξία αντιμετωπίζει ο Παύλος Παντελίδης τη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε τον σοβαρό τραυματισμό του, αποκαλύπτοντας πως η πορεία της αποκατάστασής του εξελίσσεται ακόμη καλύτερα από τις αρχικές προσδοκίες.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στο «The Football Show by Stoiximan» του protothema.gr, ξεκαθάρισε αρχικά και τι ακριβώς συνέβη με τον τραυματισμό του, καθώς όπως σημείωσε είχαν κυκλοφορήσει λανθασμένες πληροφορίες.

«Υπήρχε παραπληροφόρηση, καθώς λέγανε ότι έχω υποστεί κάταγμα σε κνήμη και περόνη. Δόξα τω Θεώ, η κνήμη μου είναι μια χαρά. Έχω υποστεί συντριπτικό κάταγμα περόνης. Είναι εξαιρετικοί όλοι στο ιατρικό τιμ και πλέον στοχεύουμε σε Δεκέμβριο-Ιανουάριο για να επιστρέψω στη δράση».

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Ο Παντελίδης δεν έκρυψε πως οι πρώτες εβδομάδες ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές, όμως πλέον βλέπει την κατάσταση διαφορετικά και έχει στραμμένη την προσοχή του αποκλειστικά στην επιστροφή.

«Στην αποθεραπεία τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα κι από το τέλειο και πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω πολύ καλά. Σκέφτομαι συνεχώς τη στιγμή της επιστροφής μου από το χειρουργείο και μετά».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και όσα είπε για τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στάθηκε στην εικόνα που υπήρχε ήδη από την καλοκαιρινή προετοιμασία, θεωρώντας πως όσα παρουσιάζει σήμερα η ομάδα δεν αποτελούν έκπληξη.

«Είχαμε δει στην Ολλανδία κάτι διαφορετικό φέτος. Από την αρχή η ομάδα έβγαζε μια υγεία. Αυτή τη στιγμή η υγεία που έχουμε στα αποδυτήρια βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Το περίμενα ότι θα ήμασταν σε αυτή τη θέση τώρα, στην κορυφή της βαθμολογίας και με πρόκριση στην Ευρώπη».

Ο Παντελίδης αναφέρθηκε ακόμη στην εμπιστοσύνη που ένιωσε από τον νέο προπονητή πριν από τον τραυματισμό του, εκτιμώντας ότι είχε μπροστά του μια πολύ καλή αρχή με τα πράσινα.

«Με την έλευση του νέου προπονητή ένιωθα έναν άνθρωπο δίπλα μου να με πιστεύει. Θα είχα μια πολύ καλή αρχή αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός μου. Κατάλαβε γρήγορα τα χαρακτηριστικά μου και μου είπε ότι μπορώ να πάω μπροστά με αυτά».

Για την Εθνική Ελλάδας εμφανίστηκε ακόμη πιο αισιόδοξος, θεωρώντας ότι υπάρχει πλέον υλικό για πολύ μεγάλες επιτυχίες.

«Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει πιο καλούς παίκτες από τη Γερμανία, παίκτες που κάνουν καλύτερη σεζόν από τους Γερμανούς. Άρα δεν έχουν κάτι να φοβηθούν, όπου κι αν παίζουν».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Τεττέη, θυμούμενος τη διαδρομή των δύο παικτών από τη δεύτερη κατηγορία μέχρι το κορυφαίο επίπεδο.

«Με τον Ανδρέα πριν από τρία χρόνια παίζαμε ντέρμπι με την Κηφισιά στη Β’ Εθνική για να ανέβουμε κατηγορία και τώρα τον βλέπω να παίζει απέναντι σε παίκτες όπως ο Κίμιχ και στην ελίτ της Ευρώπης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr