Ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, πήρε μεταγραφή στο Ντουμπάι
Ο Βουτ Φες, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, αποχώρησε από τη Λέστερ και συνεχίζει πλέον την καριέρα του στη Shabab Al Ahli.
Οριστική εξέλιξη προέκυψε στην υπόθεση του Βουτ Φες, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί μεταξύ των ποδοσφαιριστών που συνδέθηκαν μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό.
Ο 28χρονος Βέλγος κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από τη Λέστερ, καθώς ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στη Shabab Al Ahli του Ντουμπάι με κανονική μεταγραφή.
Ο διεθνής στόπερ είχε ενταχθεί στη Λέστερ τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μονακό. Μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του επέστρεψε στην αγγλική ομάδα, χωρίς όμως να παραμείνει στο ρόστερ της.
Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου το όνομά του είχε εμφανιστεί σε σενάρια τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον ΠΑΟΚ, χωρίς τελικά να προχωρήσει κάποια από τις συγκεκριμένες υποθέσεις.
Ο Φες είναι διεθνής με την εθνική Βελγίου, έχοντας καταγράψει 28 συμμετοχές, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αποτιμάται στα 10 εκατ. ευρώ από το Transfermarkt.
Η Shabab Al Ahli προχώρησε τελικά στην απόκτησή του με μόνιμη μεταγραφή, με τον Βέλγο στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Χέιζ-Ντέιβις - Πώς «έφτασε» στη 12άδα με Μακάμπι
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη ενημέρωση για Λιβάι Γκαρσία - Πού αισθάνθηκε ενοχλήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»