Media deal με πολλά μηδενικά: Πόσα χρήματα θέλει η Nova από τον Αλαφούζο
Νέα διάσταση στις πληροφορίες για το ενδιαφέρον του Γιάννη Αλαφούζου για τη Nova δίνει το Radar.gr, μεταφέροντας συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα για τις συζητήσεις.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πληροφορίες που φέρνει στο φως το Radar.gr σχετικά με το φερόμενο ενδιαφέρον του Γιάννη Αλαφούζου για την απόκτηση του τηλεοπτικού κομματιού της Nova.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη, οι επαφές δεν είναι απαραίτητα πρόσφατες, καθώς το ενδιαφέρον του ισχυρού άνδρα του ΣΚΑΪ φέρεται να υπάρχει εδώ και διάστημα.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, πάντως, αφορά τα οικονομικά μεγέθη που φέρεται να έχουν τεθεί στο τραπέζι.
Κατά το ίδιο δημοσίευμα, από την πλευρά της Nova φέρεται να ζητήθηκε ποσό 80 εκατ. ευρώ άμεσα διαθέσιμο, ενώ στη συνέχεια ο υποψήφιος αγοραστής θα έπρεπε να δεσμευτεί για επιπλέον επένδυση τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ.
Εφόσον τα ποσά που μεταφέρει το Radar.gr ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των συζητήσεων, το συνολικό οικονομικό αποτύπωμα μιας τέτοιας κίνησης θα μπορούσε να φτάσει τουλάχιστον τα 120 εκατ. ευρώ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Χέιζ-Ντέιβις - Πώς «έφτασε» στη 12άδα με Μακάμπι
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη ενημέρωση για Λιβάι Γκαρσία - Πού αισθάνθηκε ενοχλήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»