Παναθηναϊκός: Ο Πελίστρι στην λίστα του Φορλάν – Η εξέλιξη από την Ουρουγουάη
Ο Φακούντο Πελίστρι βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του Ντιέγκο Φορλάν για την εθνική Ουρουγουάης.
Νέα παρουσία σε επίπεδο εθνικής ομάδας για τον Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην πρώτη αποστολή του Ντιέγκο Φορλάν ως προπονητή της Ουρουγουάης.
Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ανάμεσα στους 26 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ουρουγουανός τεχνικός για τα δύο φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν.
Η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία στις 24 Σεπτεμβρίου και τη Νότια Κορέα στις 28 του ίδιου μήνα, με αμφότερες τις αναμετρήσεις να διεξάγονται εκτός έδρας.
Έτσι, ο Πελίστρι αποτελεί μέρος της νέας εποχής της εθνικής ομάδας της χώρας του, μετά την επιλογή του Φορλάν να τον συμπεριλάβει στην πρώτη του λίστα από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.
Για τον Παναθηναϊκό, η κλήση του διεθνούς εξτρέμ προσθέτει ακόμη μία υποχρέωση στο πρόγραμμα του ποδοσφαιριστή μέσα στη σεζόν, με τον Πελίστρι να εντάσσεται στις επιλογές της Ουρουγουάης για τα συγκεκριμένα δύο παιχνίδια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»