Ενδεκάδα με δίλημμα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με Παναιτωλικό
Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη μάχη με τον Παναιτωλικό για το 4Χ4, με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να διατηρεί το 4-4-2 και να εξετάζει αλλαγές σε δύο θέσεις.
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 και τους «πράσινους» να έχουν ξεκάθαρο στόχο τη συνέχιση του απόλυτου στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Τζέικομπ Νίστρουπ θέλει να φτάσει στο 4Χ4 και να συνεχίσει μόνη στην κορυφή, με τον Δανό τεχνικό να μην αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Το βασικό στοιχείο είναι πως ο σχηματισμός 4-4-2 δεν αλλάζει. Ο Νίστρουπ προσανατολίζεται ξανά σε δύο επιθετικούς, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις στις οποίες παραμένουν ανοιχτά ερωτήματα.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Ινιάκι Πένια, με τον Νταβίντε Καλάμπρια στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Γιώργο Κυριακόπουλο στην αριστερή πλευρά.
Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Στέφαν Ντε Φράι και Ρικ Φαν Ντρόνγκελεν, διατηρώντας τη συγκεκριμένη τετράδα μπροστά από τον Ισπανό τερματοφύλακα.
Στον άξονα υπάρχει ένα από τα βασικά διλήμματα. Ο Ιμράν Λούζα και ο Ετιέν Καμαρά διεκδικούν μία θέση, με έναν από τους δύο να πλαισιώνει τον Κινγκς Κάνγκουα στη μεσαία γραμμή.
Στα άκρα του κέντρου, ο Βιθέντε Ταμπόρδα και ο Σαντίνο Αντίνο έχουν προβάδισμα για το αρχικό σχήμα, με τον Παναθηναϊκό να επιδιώκει ταχύτητα και δημιουργία από τις πτέρυγες.
Στην επίθεση, το επικρατέστερο δίδυμο αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους Λιβάι Γκαρσία και Ανδρέα Τεττέη.
Υπάρχει, ωστόσο, και η περίπτωση του Σίριλ Ντέσερς, ο οποίος επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του και έχει πιθανότητες να βρεθεί από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Νιγηριανός επιθετικός μπορεί να πάρει θέση είτε αντί του Ανδρέα Τεττέη είτε αντί του Λιβάι Γκαρσία, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη διάταξη του Παναθηναϊκού, αφού ο Νίστρουπ επιμένει στο 4-4-2.
Έτσι, η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι: Πένια, Καλάμπρια, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Κυριακόπουλος, Λούζα ή Καμαρά, Κάνγκουα, Ταμπόρδα, Αντίνο, Λιβάι Γκαρσία, Ανδρέας Τεττέη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Παναιτωλικό
- Παναθηναϊκός - Σπαρτάκ Σουμπότιτσα 77-59: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα: Φώναξαν «Μεντιλίμπαρ» στο ντεμπούτο του Αλγουαθίλ
- Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού μετά το Παναθηναϊκός-Σπαρτάκ Σουμπότιτσα
- Ομπράντοβιτς: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Σπαρτάκ Σουμπότιτσα