Αντίπαλος Παναθηναϊκού: Διέσυρε την Γκλάντμπαχ η Φράιμπουργκ
Η Φράιμπουργκ, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη League Phase, διέλυσε με 5-0 την Μπορούσια Γκλάντμπαχ και έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας.
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Φράιμπουργκ στη Bundesliga, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 της Μπορούσια Γκλάντμπαχ και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
Το αποτέλεσμα αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, καθώς η γερμανική ομάδα βρίσκεται μεταξύ των αντιπάλων του «τριφυλλιού» στη League Phase των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Η Φράιμπουργκ έβαλε από νωρίς τις βάσεις της νίκης της. Ο Γιανίκ Ένγκελχαρντ άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό και μόλις έξι λεπτά αργότερα ο Ίγκορ Ματάνοβιτς έκανε το 2-0, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους πριν από την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο μέρος η Γκλάντμπαχ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η Φράιμπουργκ όχι μόνο κράτησε τον έλεγχο, αλλά στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης πάτησε ακόμη περισσότερο το γκάζι.
Ο Ματάνοβιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 77′ για το 3-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ένγκελχαρντ έγραψε το 4-0, επίσης με το δεύτερο δικό του τέρμα στο παιχνίδι.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό ο Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν, ολοκληρώνοντας μια βραδιά απόλυτης υπεροχής για τη Φράιμπουργκ.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber