Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Κηφισιά: Τα τελευταία νέα, πώς θα παίξουν
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κηφισιά στις 21:15 στο ΟΑΚΑ, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικά ζητούμενα.
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ δεν αναμένεται να απομακρυνθεί ιδιαίτερα από το πλάνο που χρησιμοποίησε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η σκέψη του Δανού τεχνικού είναι να διατηρήσει τον βασικό κορμό και να αποφύγει το μεγάλο rotation.
Ο Ινιάκι Πένια έχει προβάδισμα για την εστία, με τους Ντάβιντε Καλάμπρια, Στέφαν Ντε Φράι, Ρικ Φαν Ντρόνγκελεν και Γιώργο Κυριακόπουλο να αποτελούν την πιθανότερη τετράδα της άμυνας.
Υπάρχει πάντως και το σενάριο να πάρει θέση ο Γιώργος Κάτρης αντί του Καλάμπρια, δίνοντας διαφορετική μορφή στο build-up και μεγαλύτερη ελευθερία στον Κυριακόπουλο στην αριστερή πλευρά.
Στον άξονα οι Ετιέν Καμαρά και Κινγκς Κάνγκουα δύσκολα θα «σπάσουν», ενώ ο Αζεντίν Ουναΐ πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ξανά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στις επιλογές βρίσκεται φυσικά και ο Ιμράν Λούζα.
Μπροστά υπάρχουν περισσότερα σενάρια. Ο Βισέντε Ταμπόρδα μπορεί να συγκλίνει προς τον άξονα, ο Σαντίνο Αντίνο έχει προβάδισμα για την αριστερή πλευρά, ενώ εφόσον προφυλαχθεί ο Αργεντινός, ο Φακούντο Πελίστρι μπορεί να μπει στο αρχικό σχήμα.
Στην επίθεση, οι Λιβάι Γκαρσία και Ανδρέας Τεττέη αναμένεται να διατηρηθούν μαζί, μετά την πολύ καλή εικόνα των τελευταίων αγώνων. Εκτός βρίσκεται ο τιμωρημένος Σίριλ Ντέσερς.
Πιθανή ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Πένια, Καλάμπρια, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Κάνγκουα, Ταμπόρδα, Αντίνο, Λιβάι Γκαρσία, Ανδρέας Τεττέη.
Κηφισιά: Οι επιλογές του Σεμπάστιαν Λέτο
Η Κηφισιά έρχεται στο ΟΑΚΑ μετά την ήττα με 2-0 από τον ΟΦΗ, έχοντας όμως ήδη δείξει απέναντι στην ΑΕΚ ότι μπορεί να δυσκολέψει ομάδες με υψηλότερους στόχους.
Ο Σεμπάστιαν Λέτο αναμένεται να στηριχθεί στον Κούσουλο στον άξονα μαζί με τον Ρουκουνάκη, ενώ ο Πόμπο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δημιουργικές και επιθετικές επιλογές.
Πιθανή ενδεκάδα Κηφισιάς: Ραμίρες, Μάνσο, Ζολιμπουά, Ούγκο Σόουζα, Αμπάντα, Κούσουλος, Ρουκουνάκης, Ζέρσον Σόουζα, Πόμπο, Αντόνισε, Σαγάλ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σιαμπλής: «Ιατρικά έτοιμος, άλλο είναι το... πρόβλημα του Κρίστιανσεν» (vid)
- Παναθηναϊκός: Με 4+1 απουσίες η αποστολή για Ρόδο, τι συμβαίνει με Σλούκα
- Παναθηναϊκός: Έτσι καλύπτει ο Ομπράντοβιτς το κενό του Φαλ - Σούπερ μαντάτο για Λεσόρ
- Παναθηναϊκός: Η ώρα του Ραστόντερ - Τι αλλάζει μετά την τιμωρία Ντέσερς
- Παναθηναϊκός: Η πρόκληση Γιαννακόπουλου στον Αλβέρτη – Το μεγάλο ποσό