Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Κηφισιά

Ο Τζέικομπ Νίστρουπ ανακοίνωσε 23 παίκτες για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, μετά την τελευταία προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης».

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα με ΠΑΟΚ - Ποιοι επιστρέφουν

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά, με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να γνωστοποιεί αμέσως μετά την προπόνηση την αποστολή.

Οι «πράσινοι» δούλεψαν στο «Γ. Καλαφάτης», με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρχικά προθέρμανση και στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας προπόνησης αφιερώθηκε στην τακτική και στα τελειώματα, με τον Νίστρουπ να κάνει τις τελευταίες δοκιμές του πριν από την αναμέτρηση.

Στη λίστα βρίσκονται συνολικά 23 ποδοσφαιριστές, με τον Αζεντίν Ουναΐ να είναι κανονικά διαθέσιμος, όπως και ο Ιμράν Λούζα.

Παρόντες είναι επίσης οι Κάνγκουα, Ταμπόρδα, Αντίνο, Πελίστρι, Λιβάι Γκαρσία και Ανδρέας Τεττέη, δίνοντας στον Δανό τεχνικό αρκετές επιλογές για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Πένια, Κότσαρης, Τσάβες, Καλάμπρια, Κυριακόπουλος, Κάτρης, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Πάλμερ-Μπράουν, Καμαρά, Κοντούρης, Μπινιάρης, Κάνγκουα, Ταμπόρδα, Λούζα, Ουναΐ, Γιάγκουσιτς, Κυριόπουλος, Πελίστρι, Αντίνο, Γκαρσία, Τεττέη, Ραστόντερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr