Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-2: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον Λεβαδειακό.
Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρώτο τρίποντο με καθαρό σκορ (0-2) μέσα στη Λιβαδειά και γεύτηκε νίκη μετά το Πακς.
Από το μαγικό πόδι του Ταμπόρδα σε στατικές φάσεις το Τριφύλλι βρήκε τα πρώτα του δύο γκολ στο πρωτάθλημα σε μία δύσκολη έδρα.
Εκεί που το ματς στο β’ ημίχρονο άρχιζε να θυμίζει… ΤΣΣΚΑ 1948 ή Κράλοβε, ήρθε η κόκκινη του Συμελίδη για να απλοποιηθεί το έργο των πρασίνων.
Πολύ θετικά στοιχεία έδειξε ο Κινγκς Κάνγκουα στο ντεμπούτο του.
Ινιάκι Πένια (9/10): Εξαιρετική εμφάνιση και πρώτο clean sheet για τον Ισπανό τερματοφύλακα.
Ντάβιντε Καλάμπρια (7/10): Αν και παρουσιάστηκε ανέτοιμος, ο Καλάμπρια είναι κανονικός μπακ και συνέβαλε στη νίκη.
Στέφαν Ντε Φράι (9/10): Κυριαρχική εμφάνιση για μία ακόμη φορά ο Ντε Φράι.
Ρικ Φαν Ντρόγκεκλεν (9/10): Θόλωσε σε ένα ανύπαρκτο φάουλ που του καταλόγισε ο Βεργέτης. Θα χρειαστεί να τον ενημερώσουν για την ελληνική διαιτησία. Κατά τα άλλα, ήταν αψεγάδιαστος.
Γιώργος Κυριακόπουλος (6/10): Συνεχίζει να παίζει μόνος τη θέση του αριστερού μπακ. Δεν υποστηρίχτηκε από τον Αντίνο και εμφάνισε ορισμένα κενά στην άμυνα.
Ετιέν Καμαρά (7/10): Ήταν αλάνθαστος στο passing game. Έπεσε από νωρίς στην παγίδα των γηπεδούχων και δέχτηκε την κίτρινη κάρτα. Σωστά αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.
Κινγκς Κάνγκουα (8/10): Ενδιαφέρουσα στοιχεία παρουσίασε ο Κάνγκουα στο ντεμπούτο του. Τα κύρια χαρακτηριστικά του ήταν η ταχύτητα και η μαχητικότητά του. Κέρδισε την κόκκινη κάρτα του Συμελίδη.
Βισέντε Ταμπόρδα (8/10): Από τρία χτυπήματα του Αργεντινού ο Παναθηναϊκός βρήκε δύο γκολ και ένα δοκάρι.
Λιβάι Γκαρσία (7/10): Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Γκαρσία θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ. Στη σημαντικότερη ευκαιρία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Ταμπόρδα.
Σαντίνο Αντίνο (5/10): Ο Αντίνο εξακολουθεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις του, ενώ την ίδια ώρα ο Ζαρουρί απομακρύνεται από την ομάδα. Αυτό είναι ένα σοβαρό ερώτημα ενόψει της συνέχειας.
Ανδρέας Τεττέη (6/10): Μπήκε στο ματς με ευκαιρία, ενώ είχε και μία ωραία κάθετη πάσα στον Γκαρσία.
Σωτήρης Κοντούρης (5/10): Δεν είχε ικανοποιητική απόδοση ο Κοντούρης έπειτα από το πρώτο του πεντάλεπτο στο γήπεδο. Δοκίμασε ένα ωραίο σουτ στο β’ ημίχρονο.
Φακούντο Πελίστρι (6/10): Ο Ουρουγουανός έδειξε μεγάλη διάθεση και προσπάθησε να γίνει αισθητός στην αντίπαλη άμυνα.
Σίριλ Ντέσερς (8/10): Ποιος άλλος… Ο Ντέσερς πέτυχε 4ο γκολ στη φετινή σεζόν και πάλι ερχόμενος από τον πάγκο.
Ιμράν Λουζά-Ελμίν Ραστόντερ (-): Δεν μπορούν να κριθούν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση