Παναθηναϊκός: Αρνητική απάντηση του Ντεοσά σε πρόταση
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την θέση «8».
Ο Παναθηναϊκός αναζητά λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και μία από τις περιπτώσεις που συνδέθηκαν το τελευταίο διάστημα με τους «πράσινους» ήταν εκείνη του Νέλσον Ντεόσα.
Ο 26χρονος Κολομβιανός ανήκει στην Μπέτις και το όνομά του βρέθηκε στο επίκεντρο του ισπανικού ρεπορτάζ, καθώς αρκετές ομάδες φέρεται να επιχείρησαν να τον αποκτήσουν.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φραν Κάμπος Βάθκεθ, ο Παναθηναϊκός ήταν μεταξύ των συλλόγων που κατέθεσαν πρόταση στην Μπέτις για τον ποδοσφαιριστή.
Η συγκεκριμένη κίνηση, ωστόσο, δεν είχε την κατάληξη που θα επιθυμούσαν οι «πράσινοι», καθώς ο Ντεόσα φέρεται να απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο της μετακίνησής του.
Στην ίδια λίστα βρέθηκε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος επίσης επιχείρησε να αποκτήσει τον Κολομβιανό μέσο. Ούτε η πρόταση των «ερυθρόλευκων» κατάφερε, πάντως, να αλλάξει την απόφαση του ποδοσφαιριστή.
Συνολικά, ο Ντεόσα φέρεται να απέρριψε έξι προτάσεις για την επόμενη σεζόν. Εκτός από τις δύο ελληνικές ομάδες, αρνητική απάντηση έδωσε στις Σάουθαμπτον, Παλμέιρας, Βάσκο Ντα Γκάμα και ακόμη έναν σύλλογο.
Για τον Παναθηναϊκό, η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως η αναζήτηση για την προσθήκη ενός χαφ συνεχίζεται, με το «τριφύλλι» να εξετάζει τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά.
Información @RealBetis
➡️ Situación a 8 DÍAS para el CIERRE del Mercado de fichajes
➡️ Para que lleguen CEBALLOS Y AMRABAT, tendrían que salir DEOSSA, PABLO GARCÍA, y OTRO FUTBOLISTA MÁS. Con el colombiano y el canterano NO HAY LÍMITE para los dos.
➡️ IMPORTANTE. Deossa… pic.twitter.com/349dSxMy05
— Fran Campos Vázquez (@FranCamposv90) August 25, 2026
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»