Αυτό είναι το "χρυσάφι" που είχε πληρώσει για Μαξ ο Παναθηναϊκός
Ο Φίλιπ Μαξ αποφάσισε στα 32 του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με τους πράσινους μάλιστα να μη δικαιώνονται γενικότερα για την επιλογή τους να τον αποκτήσουν πριν δύο χρόνια.
Ο Φίλιπ Μαξ πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο μόλις στα 32 του χρόνια, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να νικήσει τα πολλά και συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών που είχε και μάλιστα τα είχε δείξει σε τεράστιο βαθμό και στον Παναθηναϊκό.
Θυμίζουμε πως ο Γερμανός αριστερός μπακ αποκτήθηκε το 2024, ωστόσο δεν κατάφερε να προσφέρει όσα θα ήθελαν τόσο οι άνθρωποι της ομάδας όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τραυματίζεται συνεχόμενα και ν’ αφήσει τον έτερο αριστερό μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, να προσπαθεί να παίζει τη θέση παντελώς μόνος του.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός εκτός από το αγωνιστικό λάθος που έκανε, δε χειρίστηκε και στο κομμάτι του συμβολαίου του σωστά την υπόθεση, καθώς χρειάστηκε να βγάλει συνολικά ένα αρκετά μεγάλο ποσό από τα ταμεία του χωρίς κανένα αντίκρισμα.
Για να μιλήσουμε με αριθμούς το Τριφύλλι πλήρωσε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης το καλοκαίρι του 2024 ένα ποσό που ανερχόταν στο 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με τους πράσινους άγγιζε τα 1.2 με 1.3 εκατ. ευρώ ετησίως.
Όταν ο Γερμανός αποχώρησε, ο Παναθηναϊκός του είχε ήδη πληρώσει δύο χρόνια συμβολαίου. Με απλά λόγια ο Μαξ κόστισε στον Παναθηναϊκό περισσότερα από 4 εκατ ευρώ, τα οποία κυριολεκτικά δεν δικαιολογήθηκαν ούτε στον ελάχιστο βαθμό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ