Παναθηναϊκός: Η διάταξη που δύσκολα θα επιλέξει ξανά ο Νίστρουπ
Η διαφορετική προσέγγιση του Νίστρουπ και το πλάνο του εντός αγωνιστικού χώρου
Το 3-4-3 έκανε την εμφάνισή του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948, ωστόσο δεν φαίνεται να αποτελεί σύστημα πάνω στο οποίο έχει στηρίξει τη δουλειά του ο Τζέικομπ Νίστρουπ.
Ο Δανός τεχνικός δεν αφιέρωσε σημαντικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας στη συγκεκριμένη διάταξη, γεγονός που δείχνει πως η χρησιμοποίησή της απέναντι στην ΤΣΣΚΑ 1948 συνδέθηκε περισσότερο με τις ανάγκες της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Αντίθετα, το μεγαλύτερο βάρος στις προπονήσεις έπεσε στο 4-2-3-1 και το 4-3-3, δύο σχηματισμούς που αποτελούν τις βασικές τακτικές επιλογές του Νίστρουπ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ως εκ τούτου, το 3-4-3 δύσκολα θα εξελιχθεί σε σταθερή επιλογή του Παναθηναϊκού, εκτός αν οι συνθήκες ενός αγώνα απαιτήσουν εκ νέου διαφορετική προσέγγιση από τον προπονητή των «πράσινων».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση