Μπακασέτας: Διατεθειμένος ο Παναθηναϊκός να καλύψει το χάντικαπ ενός μεγάλου μέρους του ποσού
Ο Τσάρλυ μίλησε στους Betarades για την υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα, βάζοντας νέα δεδομένα στο τραπέζι για την απόφαση του Παναθηναϊκού και τη στάση της ομάδας στο οικονομικό κομμάτι.
Η υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως μπαίνει σε ακόμη πιο ξεκάθαρη κατεύθυνση, καθώς τα τελευταία δεδομένα δείχνουν ότι δεν πρόκειται απλώς για θέμα ρόλου, αλλά για συνολική απόφαση αποχώρησης.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται στο επίκεντρο του ξεκαθαρίσματος που επιχειρεί ο Γιάκομπ Νίστρουπ στο ρόστερ, με τον Δανό τεχνικό να θέλει να διαμορφώσει την ομάδα με διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά.
Μέχρι πρότινος, η εικόνα ήταν πως ο Μπακασέτας θα ενημερωνόταν ότι δεν υπολογίζεται για βασικός, αλλά θα συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία. Πλέον, όμως, το θέμα φαίνεται να έχει πάει ένα βήμα παρακάτω.
Ο Τσάρλυ ανέφερε στην εκπομπή του στους Betarades:
«Είχα την ενημέρωση ότι ο Νίστρουπ θα πει στον Μπακασέτα ότι δεν υπολογίζεται για βασικός. Ήξερα ότι θα είναι κανονικά στην προετοιμασία.
Αυτό που βγαίνει σήμερα (12/6) κι αυτή είναι η πραγματικότητα, είναι ότι η απόφαση είναι να σταματήσει με τον Μπακασέτα και ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να καλύψει το χάντικαπ ενός μεγάλου μέρους του ποσού του.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Εξετάζει τον Κρίστιανσεν ο Παναθηναϊκός
- Τσάρλυ: «Κοντά και σε στόπερ ο Παναθηναϊκός - Θα πάει να κλείσει Τσάπρα ο Αλαφούζος» (vid)
- Μπακασέτας: Διατεθειμένος ο Παναθηναϊκός να καλύψει το χάντικαπ ενός μεγάλου μέρους του ποσού
- Η πρώτη μεταγραφή: Μια ανάσα από Καμαρά ο Παναθηναϊκός
- Η viral δικηγόρος του ΟΑΚΑ για το Game 5: «Πάμε στο εξοχικό να πάρουμε το πρωτάθλημα» (vid)