Στον Παναιτωλικό πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για το φετινό καλοκαίρι, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Βασίλη Ξενόπουλου.

Στον Παναιτωλικό πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Ο 28χρονος τερματοφύλακας, που αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Αγρινίου και αναμένεται σύντομα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η παραμονή του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναιτωλικού φαίνεται πως επιταχύνει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Stoiximan Super League, με τον Ξενόπουλο να αποτελεί την πρώτη προσθήκη.

Ο Έλληνας γκολκίπερ ολοκληρώνει την παρουσία του στην Κηφισιά, από την οποία μένει ελεύθερος, έχοντας καταγράψει φέτος 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ συνολικά φόρεσε τη φανέλα της σε 32 αγώνες.

Πριν μετακομίσει στα βόρεια προάστια, ο Ξενόπουλος είχε συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό. Με την πρώτη ομάδα των «πρασίνων» μέτρησε πέντε συμμετοχές, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος τόσο της Β’ ομάδας στη Super League 2 όσο και της Κ20 του συλλόγου.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο άλλοτε πορτιέρε του «Τριφυλλιού» θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr