Παναθηναϊκός: Η περίπτωση Χατζηδιάκου και οι ανάγκες στα στόπερ
Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τον Παντελή Χατζηδιάκο να παραμένει ένα όνομα που μπορεί να απασχολήσει.
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα καλοκαίρι με αρκετές ανοιχτές υποθέσεις στο ρόστερ και η θέση του κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ψηλά στη λίστα των αναγκών.
Το «τριφύλλι» αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση τουλάχιστον ενός στόπερ, ενώ δεν αποκλείεται το πλάνο να οδηγήσει και σε δεύτερη προσθήκη, ανάλογα με τις αποχωρήσεις και τις τελικές αποφάσεις του Γιάκομπ Νίστρουπ.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για Έλληνα διεθνή αμυντικό με εμπειρία από το εξωτερικό και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο.
Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Η υπόθεση δεν βρίσκεται σε σημείο διαπραγμάτευσης ή άμεσης εξέλιξης, όμως είναι ένα όνομα που μπορεί να μείνει στο κάδρο όσο θα προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται στόπερ που θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νέου προπονητή, τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στην πρώτη πάσα, αφού ο Νίστρουπ θέλει η ομάδα του να χτίζει σωστά από πίσω.
Για αυτό και οι επιλογές στο κέντρο της άμυνας θα γίνουν με μεγάλη προσοχή. Δεν αρκεί απλώς να προστεθεί αριθμός στο ρόστερ, αλλά χρειάζονται παίκτες που θα μπορούν να μπουν άμεσα στο πλάνο και να δώσουν σταθερότητα.
Ο Χατζηδιάκος είναι μια περίπτωση που μπορεί να απασχολήσει στην πορεία του καλοκαιριού, ειδικά αν οι συνθήκες γίνουν πιο ευνοϊκές και ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να στραφεί σε λύση με ελληνικό στοιχείο και διεθνείς παραστάσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτζιάς: «Με αυτούς τους παίκτες ασχολείται ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Τα χρυσά μπόνους σε Νίστρουπ - Πόσα παίρνει για πρωτάθλημα και Ευρώπη
- Παναθηναϊκός, Conference: «Κλείδωσαν» οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό
- Τον απέρριψε ο Παναθηναϊκός, τον πήρε ο Νίστρουπ στην Κοπεγχάγη!
- Η σύζυγος του Ναν ανέβασε Σκαριόλο με ατάκα: «Ενημερώστε με όταν θα έχετε 7 αστέρια...»