Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τότε βγαίνει η απόφαση
Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η συζήτηση για την προσωρινή διαταγή που αφορά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της κατασκευής των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.
Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή (29/05) και θα κρίνει αν οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά ή αν θα υπάρξει προσωρινή αναστολή έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση στην τακτική δικάσιμο.
Παράλληλα, υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (27/05) γνωστοποιήθηκε η εταιρεία που θα αναλάβει την υλοποίηση του έργου.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΤο επόμενο διάστημα αναμένεται και η έκδοση της οικοδομικής άδειας, εξέλιξη που θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση των προπαρασκευαστικών παρεμβάσεων και την έναρξη της βασικής φάσης των εργασιών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»