«Ο Λέτο είναι μέσα – Ο Ιταλιάνο υπάρχει στη λίστα του Μπαλντίνι» (vid)
Ο Τσάρλι μίλησε για την αναζήτηση προπονητή στον Παναθηναϊκό, βάζοντας στο κάδρο τους Σεμπαστιάν Λέτο και Βιντσέντζο Ιταλιάνο.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δουλεύει την επόμενη μέρα στον πάγκο του και το θέμα του νέου προπονητή παραμένει ανοιχτό.
Ο Τσάρλυ, μιλώντας στους Betarades, στάθηκε στα χαρακτηριστικά που ακούγεται ότι αναζητούν οι «πράσινοι», αλλά και σε δύο ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο.
Σύμφωνα με όσα είπε, στην κουβέντα υπάρχει ο Σεμπαστιάν Λέτο, ενώ ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Φράνκο Μπαλντίνι.
Ο Τσάρλι, πάντως, εξέφρασε επιφυλάξεις για το κατά πόσο ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί πράγματι για τον Ιταλό τεχνικό, θυμίζοντας και το γεγονός ότι έχασε το Conference League από τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Ιταλιάνο ηλικιακά ταιριάζει στο προφίλ που ακούγεται για τον νέο προπονητή, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπολόνια έως το 2027.
Ο Τσάρλι ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Όλοι λένε για προπονητή ηλικίας 45-55 ετών. Δεν το γνωρίζω. Εκεί μέσα, είναι ο Λέτο πάντως.
Έχω μια ενημέρωση πως ο Ιταλιάνο υπάρχει στη λίστα του Μπαλντίνι. Θα μου κάνει εντύπωση, αν ο Παναθηναϊκός πάρει τον προπονητή που έχασε το Conference League από τον Ολυμπιακό.
Δεν είναι συνηθισμένο να πας να πάρεις έναν τέτοιον προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Ιταλιάνο.
Ηλικιακά είναι σε αυτό το πλαίσιο ο συγκεκριμένος προπονητής. Ο Ιταλιάνο έχει συμβόλαιο με την Μπολόνια μέχρι το 2027. Δεν πήγαν καλά τα πράγματα φέτος για την Μπολόνια.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»