Παναθηναϊκός: Τρία συμβόλαια που λήγουν το 2027 και «καίνε»

Ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί τρεις σημαντικές υποθέσεις παικτών που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας τους.

Το σενάριο ελληνικής «σύγκρουσης» στο Europa League που παραμένει ανοιχτό

Τρία από τα πιο σημαντικά συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2027 είναι εκείνα των Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, Τιν Γεντβάι και Πέδρο Τσιριβέγια. Και οι τρεις περιπτώσεις έχουν βαρύτητα, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Ο Πάλμερ-Μπράουν θεωρείται από τα πιο ποιοτικά στόπερ του ρόστερ. Παρά τις ατυχίες με τραυματισμούς, η συνολική του εικόνα παραμένει θετική και γι’ αυτό το γεγονός ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με λήξη το 2027, δεν περνά αδιάφορο.

Ο Γεντβάι είναι επίσης παίκτης που εκτιμάται, αλλά το στάτους του μέσα στον σχεδιασμό δεν δείχνει τόσο ισχυρό όσο του Πάλμερ-Μπράουν. Αυτό μπορεί να τον βάλει πιο εύκολα σε κουβέντα παραχώρησης, ειδικά αν ο Παναθηναϊκός επιλέξει να αλλάξει κάτι στο κέντρο της άμυνάς του πριν λήξει το συμβόλαιό του το 2027.

Η περίπτωση του Τσιριβέγια είναι ίσως η πιο ξεκάθαρη από άποψη αγωνισικής αξίας. Πρόκειται για κομβικό ποδοσφαιριστή, με σημαντικό ρόλο στο σύνολο, και η λήξη του συμβολαίου του το 2027 σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να ασχοληθεί έγκαιρα μαζί του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr