Άνω-κάτω η Μπέτις: Εκτός ομάδας παίκτης λόγω... σχέσης με την κόρη μέλους της διοίκησης
Ο Νέλσον Ντεόσα «κόπηκε» από την υπόλοιπη ομάδα της Ρεάλ Μπέτις εξαιτίας της κρυφής σχέσης του με την κόρη του Χοακίν Σάντσεθ, Ντανιέλα.
Χαμός γίνεται στη Ρεάλ Μπέτις μερικές μέρες μετά τη μάχη με τον Παναθηναϊκό στο UEFA Europa League.
Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι αντιμετωπίζει ένα εσωτερικό ζήτημα που αφορά τον Νέλσον Ντεόσα (σ.σ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο ΟΑΚΑ).
Κυκλοφόρησε πως ο 26χρονος Κολομβιανός ποδοσφαιριστής έχει σχέση με την κόρη μέλους της διοίκησης των «Μπέτικος» και για αυτό το λόγο, «κόπηκε» από την ομάδα.
Συγκεκριμένα, στην Ισπανία λένε ότι η πέτρα του σκανδάλου είναι η όμορφη κόρη του Χοακίν Σάντσεθ, Ντανιέλα.
Ο Ντεόσα, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μοντερέι έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ, είχε αρχικά σημαντικό χρόνο συμμετοχής.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΩστόσο, η απόδοσή του δεν έχει δικαιολογήσει μέχρι στιγμής το υψηλό κόστος της μεταγραφής του.
Παράλληλα με τις φήμες για τη σχέση του, υπάρχουν αναφορές που τον θέλουν να συχνάζει σε νυχτερινά κέντρα της Σεβίλλης, ακόμα και σε περιόδους που η ομάδα του δεν είχε θετικά αποτελέσματα.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπατίστ, η αλήθεια για Ξανθόπουλο - «Κλείδωσαν» τρεις συνεργάτες
- Αρέσει ο Τρέι Λάιλς στον Παναθηναϊκό, η προτεραιότητα του παίκτη
- «Θα βρει ένα βαρβάτο γκαρντ με size ο Παναθηναϊκός - Τι περιμένουμε στο "5"» (vid)
- Στον «αέρα» το «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Κίνας, τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ανέβασε πολύ την προσφορά για Γένσεν και περιμένει τελική απάντηση τις επόμενες ώρες