Παναθηναϊκός: Πρόστιμο μετά το ματς στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που τιμωρήθηκαν από τη Stoiximan Super League, μετά τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής για τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός: Πρόστιμο μετά το ματς στην Τρίπολη

Συγκεκριμένα, το «Τριφύλλι» καλείται να καταβάλει πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, το οποίο σχετίζεται με τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Aktor.

Η Πειθαρχική Επιτροπή προχώρησε σε επιβολή χρηματικών ποινών σε τέσσερις ομάδες συνολικά, με τα πρόστιμα να αφορούν περιστατικά που καταγράφηκαν στις εξέδρες κατά τη διάρκεια των αγώνων και καλείται να πληρώει το πρόστιμο των 2.000 ευρώ.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, χρηματικές ποινές επιβλήθηκαν επίσης στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη για τα δικά τους παιχνίδια. Για τον Παναθηναϊκό, το πρόστιμο δεν διαφοροποιεί κάτι ουσιαστικά σε αγωνιστικό επίπεδο, ωστόσο αποτελεί μια ακόμη υπενθύμιση για την ανάγκη προσοχής σε τέτοια ζητήματα, ειδικά ενόψει της κρίσιμης συνέχειας της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr