Παναθηναϊκός: Τετραήμερο ρεπό από Μπενίτεθ σε παίκτες
Ο Ράφα Μπενίτεθ αποφάσισε να δώσει τετραήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του από την ερχόμενη Παρασκευή (27/3) ως την επόμενη Δευτέρα (30/3).
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Superleague, ο Ράφα Μπενίτεθ αποφάσισε να δώσει στους παίκτες ένα τετραήμερο ρεπό προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους με φόντο τα ελληνικά play-offs.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα δώσει «ελεύθερο» στους παίκτες να ξεκουραστούν από την Παρασκευή (27/3) μέχρι και την επόμενη Δευτέρα (30/3).
Σε αυτό το διάστημα, μεσολαβεί και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες με τους… μη διεθνείς να παίρνουν μια μεγάλη ανάσα για τα ερχόμενα ντέρμπι.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- ΒΙΝΤΕΑΡΑ από Βοτανικό: Αυτή είναι η φυσούνα και τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού
- Απίστευτη δήλωση Κουτλουάι για Παναθηναϊκό: «Καμία ομάδα δεν μας είχε φέρει σε τέτοια θέση αδυναμίας»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ σήμερα και σε ποιο κανάλι; (13/10)
- Κάτι αλλάζει με τον Λεσόρ: Η αντίδραση μετά τη Φενέρμπαχτσε και το στοιχείο που το αποδεικνύει
- Βοτανικός: Με δύο ονομασίες το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού - Ο λόγος