Παναθηναϊκός: Οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στους «4» του Europa League
Ο Παναθηναϊκός έμαθε τις δύο πιθανούς του αντιπάλους σε περίπτωση που φθάσει μέχρι τα ημιτελικά του UEFA Europa League.
Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα στο «Καρτούχα» καθαρίζει το τοπίο σχετικά με το μονοπάτι του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (18/3) οι πράσινοι έμαθαν πως θα αντιμετωπίσουν την Μπράγκα σε περίπτωση που πανηγυρίσουν την πρόκριση στην καυτή έδρα της Ρεάλ Μπέτις.
Το Τριφύλλι θα συγκρουστεί ξανά με την πορτογαλική ομάδα από το καλοκαίρι του 2023, ενώ ορατός είναι ο αντίπαλος και για τα ημιτελικά.
Η Φράιμπουργκ συνέτριψε την Γκενκ με 5-1 και θα συναντήσει τη Θέλτα στην επόμενη φάση (σ.σ πήρε διπλό με 2-0 κόντρα στη Λιόν).
Ο νικητής από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει το νικητή από το Παναθηναϊκός/Μπέτις-Μπράγκα στους «4» της διοργάνωσης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δεν θα γίνει στο ανοικτό ΟΑΚΑ το Παύλος Γιαννακόπουλος, ο λόγος
- «Πρόθεση του Παναθηναϊκού να κλείσει την καριέρα του ο Χουάντσο στο Τριφύλλι»
- Με 45+45+30 το Ραπίντ-Παναθηναϊκός: Το ιδιαίτερο format στο επόμενο φιλικό
- Τόσο κοστίζει η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού
- Η λεπτομέρεια στη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού που συγκίνησε τον κόσμο