Μπάρτρα σε οπαδό της Μπέτις: «Θα σκοράρω απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την Μπέτις στη Σεβίλλη για τη ρεβάνς των «16» του Europa League, με τον Μαρκ Μπάρτρα να δείχνει σιγουριά λίγες ώρες πριν από τη σέντρα και να κάνει τη δική του πρόβλεψη για το ματς.
Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε μια μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη στη Σεβίλλη απέναντι στην Μπέτις, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League, έχοντας ως παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.
Το γκολ του Βισέντε Ταμπόρδα στο πρώτο παιχνίδι έχει δώσει προβάδισμα στους «πράσινους», οι οποίοι θέλουν να προστατεύσουν το αποτέλεσμα της Αθήνας και να βρεθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Την ίδια ώρα, στην πλευρά της Μπέτις υπάρχει πίστη για ανατροπή του σκηνικού, με τον Μαρκ Μπάρτρα να στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.
Ο Ισπανός αμυντικός, κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο της ομάδας, συνάντησε μια φίλαθλο της Μπέτις και είχε έναν σύντομο αλλά χαρακτηριστικό διάλογο μαζί της, αφού πρώτα φωτογραφήθηκε μαζί της.
Τότε ο Μπάρτρα της είπε: «Θα σκοράρω με κεφαλιά σήμερα…», με την οπαδό να του απαντάει: «Αν το κάνεις αυτό, εγώ θα ανέβω τα σκαλιά του γηπέδου δυο – δυο»!
🤣🟢 El show de Elena y Juani en la llegada del @RealBetis al hotel:
🗣️ “Bakambu, uy qué fuerte estás, pero te falta un pucherazo. Hay que ganar hoy”.
🔝 Bartra: “De cabeza voy a marcar hoy”; Elena: “Si pasa eso me salto las escaleras”.
📹 @jmrodriguezper | #ZonaMixta pic.twitter.com/bGaoXtTtOf
— Zona Mixta (@ZonaMixta__) March 19, 2026
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ενδεκάδες Μπέτις – Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν, τα τελευταία νέα
- «Ο Χολμς ίσως είναι εκτός δωδεκάδας στο Παναθηναϊκός-Ερυθρός, οι λόγοι»
- Ραπτόπουλος: «Απαισιόδοξος για Παναθηναϊκό, 3-1 υπέρ της Μπέτις»
- «Λήφθηκε απόφαση για πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ στον Παναθηναϊκό»
- Το δίδυμο στόπερ που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό