Παπαθεοδώρου: «Ερωτηματικά για Ολυμπιακό και ΟΑΚΑ - Η σύμβαση του ΠΑΟ και το μπάσκετ»
Σαφείς επιφυλάξεις για το σενάριο που κυκλοφορεί γύρω από το ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην εκπομπή CENTER FOX της Foxbet.
Ο δημοσιογράφος στάθηκε στην πληροφορία που θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει το ενδεχόμενο χρήσης του Ολυμπιακού Σταδίου, τονίζοντας πως πρόκειται για μια είδηση που δεν συνοδεύεται από συγκεκριμένα στοιχεία και αφήνει αρκετά ερωτήματα.
Όπως υπογράμμισε, υπάρχει μια πολύ σημαντική παράμετρος. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη σύμβαση αποκλειστικής χρήσης για το ΟΑΚΑ, γεγονός που περιπλέκει οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση.
Παράλληλα, σημείωσε πως στον ίδιο χώρο δραστηριοποιείται και η ομάδα μπάσκετ του «Τριφυλλιού», κάτι που προσθέτει επιπλέον ζητήματα σε επίπεδο λειτουργίας και διαχείρισης εγκαταστάσεων. Το θέμα παραμένει ανοιχτό, ωστόσο, όπως επισημάνθηκε, χρειάζονται περισσότερες διευκρινίσεις για να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα γύρω από το τι πραγματικά ισχύει.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση