Νταβίντ Σίλβα: «Θα τα δώσει όλα η Μπέτις - Ιδανικός προπονητής ο Πελεγκρίνι»

Ο Νταβίντ Σίλβα μίλησε σε ισπανικό μέσο για τη ρεβάνς ανάμεσα στη Ρεάλ Μπέτις και τον Παναθηναϊκό.

Νταβίντ Σίλβα: «Θα τα δώσει όλα η Μπέτις - Ιδανικός προπονητής ο Πελεγκρίνι»

Αναλυτικά στην AS:

«Το αποτέλεσμα της Μπέτις δεν ήταν καλό, αλλά παίζει τη ρεβάνς στην έδρα της, όπου είναι πάντα δυνατή με τους οπαδούς της στο πλευρό της.

Γνωρίζω πολύ καλά τον Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ξέρω ότι θα τα δώσουν όλα και ότι θα έχουν τις ευκαιρίες τους» τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος Ισπανός μεσοεπιθετικός.

«Όταν συνηθίζεις να τα πας καλά, να κερδίζεις και να φτάνεις σε τελικούς, δεν είναι τόσο εύκολο να διατηρήσεις αυτό το επίπεδο και να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι για τίτλους.

Αλλά νομίζω ότι ο Μανουέλ τα πάει καλά και του αξίζουν τα εύσημα που οδήγησε την Μπέτις να κερδίσει και να φτάσει σε σημαντικούς τελικούς. Αυτό δεν είναι εύκολο. Ο Μανουέλ είναι ένας ιδανικός προπονητής.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr