Σεϊταρίδης: «Δεν με ενδιαφέρει με ποιους έπαιξε ο Παναθηναϊκός. Είναι μια γκέλα» (vid)
Τη δική του τοποθέτηση για το 0-0 του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό έκανε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος στάθηκε κυρίως στην ανάγκη να διατηρηθεί η ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας.
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης σχολίασε το 0-0 του Παναθηναϊκού απέναντι στον Παναιτωλικό στην εκπομπή MONOBALA, δίνοντας έμφαση περισσότερο στη διαχείριση της κατάστασης και λιγότερο στο ίδιο το αποτέλεσμα.
Ο παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού χαρακτήρισε το στραβοπάτημα ως μια γκέλα χωρίς ιδιαίτερο κόστος, ξεκαθαρίζοντας πως το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στην παρούσα φάση είναι να μην προκληθεί αναστάτωση και να μείνει ήρεμο το περιβάλλον της ομάδας.
Παράλληλα, σημείωσε πως προφανώς θα ήταν προτιμότερο να είχε έρθει η νίκη και οι τρεις βαθμοί, όμως δεν στάθηκε τόσο σε αυτό όσο στο να μη δοθεί μεγαλύτερη έκταση σε όσα έγιναν στο παιχνίδι της Λεωφόρου.
Αναλυτικά:
«Σήμερα ήταν μια ανώδυνη γκέλα για τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν καλύτερο, αν είχε πάρει τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικό να περάσει απαρατήρητη η γκέλα. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η ηρεμία. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε με το τι έγινε ή δεν έγινε σήμερα. Σαν ένας άνθρωπος του Παναθηναϊκού που έχει παίξει στην ομάδα, δεν με ενδιαφέρει με ποιους έπαιξε στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός. Είναι μια γκέλα.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Κεραυνοί» από Γιαννακόπουλο: «Αυτοί που σε αδίκησαν...» (pic)
- Τζίμι Κλαρκ: Πήρε θέση για το μέλλον του μετά τα σενάρια για Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: Η διαφωνία που μπορεί να φέρει εξελίξεις
- «Καλωδιωμένος» Λεσόρ με Μονακό: «Τσεντί, έχουμε πρόβλημα!» (vid)
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται η ώρα της απόφασης για Μπενίτεθ