Πάει Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός αν αποκλείσει την Μπέτις
Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «8» του Europa League, επικρατώντας με 1-0 της Μπέτις στο ΟΑΚΑ, σε ένα βράδυ που θύμισε έντονα τις μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές του συλλόγου.
Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν την επόμενη εβδομάδα στη Σεβίλλη, όπου στο La Cartuja θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά και να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ωστόσο, αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να περάσει το εμπόδιο των Ισπανών, τότε το επόμενο ευρωπαϊκό του παιχνίδι στην Αθήνα δεν θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Το ματς με την Μπέτις ήταν ουσιαστικά το τελευταίο φετινό παιχνίδι των «πρασίνων» στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς το γήπεδο θα συνεχίσει να βρίσκεται σε φάση εργασιών για το επόμενο διάστημα.
Οι παρεμβάσεις αφορούν τόσο την πλευρά των VIP και των δημοσιογραφικών χώρων όσο και τα αποδυτήρια. Έτσι, σε περίπτωση πρόκρισης στα προημιτελικά, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου θα φιλοξενήσει τον επόμενο αντίπαλό του.
Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θα αντιμετωπίσει τότε μία εκ των Φερεντσβάρος ή Μπράγκα, με το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου να ετοιμάζεται να ζήσει ξανά μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Μάλιστα, το ίδιο σενάριο θα ισχύσει και αν το «Τριφύλλι» καταφέρει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στη διοργάνωση, καθώς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα διεξαχθούν επίσης στην ιστορική έδρα του συλλόγου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «NOVA, η επόμενη βόμβα Αλαφούζου - Ποιοι αγώνες θα μεταδίδονται»
- Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Πόσος κόσμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ
- 100.000 προσομοιώσεις στέλνουν τον Παναθηναϊκό τελικό Conference - Η πιθανή αντίπαλος
- Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός σήμερα - Η ώρα και το κανάλι (6/11)
- Παναθηναϊκός: Αλλαγή-ματ από τον Νίστρουπ έφερε τη νίκη