Χαμός στη Σπόρτινγκ των Βαγιαννίδη-Ιωαννίδη: Οπαδοί την «έπεσαν» στους παίκτες στο πάρκινγκ (vid)
Η βαριά ήττα της Σπόρτινγκ από την Μπόντο έφερε εκνευρισμό, με οπαδούς της πορτογαλικής ομάδας να περιμένουν τους παίκτες μετά το ματς.
Η Σπόρτινγκ έφυγε με βαρύ σκορ από την έδρα της Μπόντο, αφού ηττήθηκε με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16», αποτέλεσμα που έφερε έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις των φίλων της πορτογαλικής ομάδας.
Η εικόνα μετά τη λήξη είχε μεγάλη ένταση, καθώς οπαδοί της Σπόρτινγκ περίμεναν την αποστολή έξω από το γήπεδο για να εκφράσουν την οργή τους για όσα προηγήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Η απογοήτευση ήταν έντονη μετά από μια ήττα που δυσκολεύει σημαντικά τη συνέχεια.
Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, περίπου 400 φίλαθλοι της Σπόρτινγκ ταξίδεψαν για να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, ενώ κοντά στα 20 άτομα περίμεναν την αποχώρηση της αποστολής από το «Aspmyra Stadion». Εκεί ακούστηκαν συνθήματα διαμαρτυρίας προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.
Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το «Παίξτε ποδόσφαιρο», με τους οπαδούς να πλησιάζουν ακόμη και το πούλμαν της ομάδας. Στο σημείο υπήρχε αστυνομική παρουσία και οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους φίλους της Σπόρτινγκ, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.,
Ultras do Sporting protestaram junto ao autocarro dos leões após derrota com o Bodø/Glimt.
Polícia fez um cordão a separar o veículo do grupo de insatisfeitos com a exibição e resultado no arranque dos 'oitavos' da Champions. pic.twitter.com/WpPfqhYwkS
— Sporting CP Adeptos 🏆🏆 (@Sporting_CPAdep) March 11, 2026
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έτοιμος για τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Φαν Μπόμελ, Παπαδόπουλο και Δώνη
- Νέα πρόταση για τον Παναθηναϊκό με Ματίας Αλμέιδα
- Αλλάζει λογική: Το νέο προπονητικό προφίλ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός
- «Θετικός για Παναθηναϊκό ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι - Τι περιμένει ο Ιταλός»