Παπαδημητρίου για Παναθηναϊκό: «Εμένα αυτό που μου αρέσει είναι τα 3+4+4 γκολ» (vid)
Στο επιθετικό μοίρασμα του Παναθηναϊκού μετά το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-4 στάθηκε ο Παύλος Παπαδημητρίου στην εκπομπή «MONOBALA».
Μετά το 1-4 του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, ο Παύλος Παπαδημητρίου σχολίασε την εικόνα της ομάδας και τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στο σκοράρισμα.
Ο δημοσιογράφος στάθηκε στο ότι τα γκολ έρχονται από πολλούς διαφορετικούς παίκτες, αλλά και στη συμβολή του Ανδρέα Τεττέη, ακόμα κι όταν δεν βρίσκει δίχτυα.
Παράλληλα, έκανε αναφορά στην ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης, ενώ έδωσε και τη δική του εκτίμηση για το πώς μπορεί να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στα playoffs.
Ακολουθούν όσα είπε στην εκπομπή «MONOBALA»:
«Εμένα αυτό που μου αρέσει είναι τα 3+4+4 γκολ. Τα έχουν βάλει έντεκα παίκτες. Στα οκτώ τελευταία, ο Τεττέη δεν έχει σκοράρει που είναι ο άνθρωπος που κουβαλάει επιθετικά. Σήμερα έχει συμμετάσχει στα τρία γκολ, αυτό μου δείχνει δουλειά. Το ματς της Πέμπτης δεν θα ταιριάζει με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά θα μπει με μια καλή ψυχολογία. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος. Δεν είμαι πόσα ματς θα χάσει ο Παναθηναϊκός σε αυτά τα πλέι οφ. Κανένας δεν μπορεί να τον υποτιμήσει».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δηλώσεις Αταμάν: «Τελικός με Μονακό» - Τι ζήτησε από τον κόσμο
- «Οι εκρήξεις Γιαννακόπουλου και όχι η εγκληματική διαιτησία...» - Η αναδημοσίευση του DPG (pic-vid)
- Παναθηναϊκός: «Βιάστηκε» με Τεττέη ο Μπενίτεθ
- Ραπτόπουλος: «Αυτό έχω μάθει για τη σχέση Αλαφούζου-Μπενίτεθ»
- Λάζαρος: «Ο Μπαλντίνι είπε στον Αλαφούζο για τον Μπενίτεθ ότι "ίσως έκανα λάθος"»