Βαρούχας: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-4

Ο Παναθηναϊκός στο επίκεντρο της διαιτητικής συζήτησης μετά το 1-4, με τον Παναγιώτη Βαρούχα να σχολιάζει VAR και οφσάιντ.

Πανούτσος: «Αυτοί οι παίκτες έφεραν τα -πανω-κάτω στον Παναθηναϊκό»

Στη διαιτητική εικόνα του Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-4 στάθηκε ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Ο Βαρούχας σχολίασε το πλαίσιο των διαμαρτυριών, αλλά και συγκεκριμένες φάσεις που προκάλεσαν συζήτηση, από έλεγχο μέσω VAR μέχρι την αξιολόγηση μιας γραμμής οφσάιντ.

Ακολουθούν αυτούσια όσα είπε:

«Ο Παπαδόπουλος είναι σοβαρός άνθρωπος και αυτά που είπε, έχουν βάση. Αλλιώς αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες και αλλιώς άλλες. Στην περίπτωση μέσω του VAR, ο διαιτητής είδε το πάτημα στον Τεττέη.

Ο διαιτητής είναι στα πέντε μέτρα, πρέπει να κουνηθεί λίγο, να ψαχτεί. Να πάρει τη θέση που πρέπει και να δώσει την παράβαση. Σε επόμενη φάση ο Ερνάντεθ κάνει παράβαση και ανατρέπει τον παίκτη του Λεβαδειακού.

Για να δοθεί κακό παίξιμο ο παίκτης που πάει στη μπάλα, πρέπει να μη μαρκάρεται. Ο παίκτης του ΠΑΟ κάνει την κίνηση προς τα πίσω, άρα, σωστά δόθηκε οφσάιντ.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr