Πανούτσος: «Αυτοί οι παίκτες έφεραν τα -πανω-κάτω στον Παναθηναϊκό»
Ο Παναθηναϊκός πήρε 1-4 στη Λιβαδειά και ο Αντώνης Πανούτσος εστίασε στην τριάδα και σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Μετά το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 1-4, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος σχολίασε στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» την εικόνα των «πρασίνων» και τις λεπτομέρειες που του έκαναν αίσθηση.
Στο επίκεντρο της τοποθέτησής του μπήκαν τόσο ο σχηματισμός με «τριάδα», όσο και ορισμένοι παίκτες που, κατά την άποψή του, δείχνουν να βρίσκουν ρόλο και ρυθμό.
Παράλληλα, στάθηκε σε ενέργειες μέσα στο παιχνίδι (όπως η σέντρα του Φακούντο Πελίστρι και το γκολ του Γιώργου Κυριακόπουλου), αλλά και σε απουσίες από την άμυνα, όπως αυτή του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον.
Η δήλωση του Αντώνη Πανούτσου στην «Αθλητική Κυριακή:
«Για τον Παναθηναϊκό… Βρήκαν τη θέση που παίζει ο Ταμπόρδα, ανέβηκε ο Σάντσες, ο Κοντούρης ένα ωραίο 6-8άρι. Εμφανίστηκε ο Αντίνο που δεν έχει κάνει τη διαφορά. Ο Πελίστρι, είδαμε, τι ωραία σέντρα έβγαλε, ο Κυριακόπουλος έβαλε το γκολ πάνω στο γκελ. Υπάρχουν αξιοπερίεργα πράγματα. Ο καλύτερος παίκτης ήταν ο αριστερός μπακ. Από την άμυνα έλειπε ο Ίνγκασον. Με ψήνει η τριάδα. Ο Παναθηναϊκός πάει πολύ καλά με την τριάδα. Το πέναλτι που χτυπάει ο Μπακασέτας… δεν πα να είσαι ο Αναγνωστόπουλος ή ο Ντοναρούμα, δεν πιάνεται. Έχουμε μια νέα προσέγγιση που παίζει ο Τεττέη. Ήταν αποτελεσματική».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Ντέσερς φέρνει... πώληση!
- Παπαθεοδώρου: «Ευθύνη του Παναθηναϊκού που συμμετέχει σε αυτό το... τσίρκο ή θέατρο, όπως το είπε και ο Αταμάν»
- Παίκτης που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό στο στόχαστρο της Γουέστ Μπρομ
- Παναθηναϊκός: Σε αυτά τα παιχνίδια είναι πιθανό να επιστρέψει ο Γκραντ
- Παναθηναϊκός: Οι δύο μεγάλες επιστροφές στη 12άδα με τη Χάποελ