Παναθηναϊκός: Γεμίζει στο... φουλ το ΟΑΚΑ με Μπέτις!
Ο Παναθηναϊκός του Ράφα Μπενίτεθ υποδέχεται τη Μπέτις στο ΟΑΚΑ, με προπώληση από 30€ και 35.000 θέσεις.
Από το μεσημέρι του Σαββάτου (7/3) ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπέτις στο ΟΑΚΑ.
Το ενδιαφέρον από τους φίλους του Τριφυλλιού είναι έντονο, καθώς τα ευρωπαϊκά ματς παραδοσιακά συγκεντρώνουν μεγάλη ζήτηση.
Για την αναμέτρηση έχουν τεθεί προς διάθεση οι μισές θύρες του σταδίου, κάτι που αντιστοιχεί σε περίπου 35.000 θέσεις.
Δεν υπάρχει ακόμη σαφής εικόνα για το πότε μπορεί να ολοκληρωθεί η διάθεση των εισιτηρίων, ωστόσο η κινητικότητα δείχνει ότι η προσέλευση θα είναι υψηλή.
Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ και φτάνουν έως 305 ευρώ στα επίσημα του «Σπύρος Λούης».
Με δεδομένο ότι πρόκειται για την πρώτη φορά στη φετινή σεζόν που ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο «Σπύρος Λούης», οι θύρες που λειτουργούν αναμένεται να γεμίσουν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»