«Εξάσφαιρος» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό!

Η Κ17 του Παναθηναϊκού πήρε το τρίποντο στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 24η αγωνιστική της Super League.

«Εξάσφαιρος» ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό!

Με τον Φώτη να κάνει χατ τρικ, τον Καραγκούνη να πετυχαίνει ένα γκολ και τον Κρητικό να σημειώνει άλλα δύο, το Τριφύλλι επικράτησε με 6-1.

Οι παίκτες του Άγγελου Ζαζόπουλου μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ στο 15΄ με υπέροχο πλασέ του Καραγκούνη πάνω από τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, μετά από σέντρα του Κονή.

Στην πρώτη του φάση ο Λεβαδειακός ισοφάρισε, με την αντίδραση του Τριφυλλιού να είναι άμεση. Στο 32΄ ο Φώτης, από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 2-1. Το σκορ παρέμεινε ίδιο μέχρι το ημίχρονο.

Στο 53΄ ο Καραγκούνης έκανε υπέροχη κάθετη πάσα, με τον Φώτη να πλασάρει όμορφα και να κάνει το 3-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κρητικός από κοντά έκανε το 4-1. Στο 62΄ ο Καραγκούνης έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια και κέρδισε το πέναλτι, με τον Φώτη να ευστοχεί, να κάνει το 5-1 και να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Κρητικός με ωραία κεφαλιά.

Με τη νίκη αυτή, το Τριφύλλι παρέμεινε στην κορυφή και αήττητο από την αρχή της σεζόν.

Παναθηναϊκός: Τζατζάκης, Καλμπουρτζής (63΄ Κάρο), Κονής, Σέμος, Αθανασάκης (63΄ Νταμπίζας), Μπινιάρης, Μανγκανιέλο (45΄ Κρητικός), Πετούσης (67΄ Παπακώστας), Φώτης, Καραγκούνης, Βανδήρας (67΄ Δήμος)

Λεβαδειακός: Κουτσοβασίλης, Καλογιαννάκης, Κορδώνης, Μπουρλής, Τσιγαρίδας, Κόττης, Ντόκα, Μπουζίκας, Ζέλιος, Τσίπης, Σκορδυλάκης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr