«Παίρνει τον Σαλσέδο ο Παναθηναϊκός - Ο ρόλος του Μπαλντίνι»
Δημοσίευμα αναφέρει πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο Έντι Σαλσέδο αναμένεται να πάρει μεταγραφή ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το Transfer-Feed:
«Μια φήμη κυκλοφορεί ανάμεσα στους Έλληνες ατζέντηδες που αφορά μια πιθανή μετακίνηση του Ιταλο-Κολομβιανού σέντερ φορ, Έντι Σαλσέδο στον Παναθηναϊκό.
Το διετές συμβόλαιο του Σαλσέδο ολοκληρώνεται και ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής εξετάζεται από το Big Four της Superleague, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Serie A.
Ο Σαλσέδο αναμένεται να γίνει η δεύτερη προγραμματισμένη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Τσάπρα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής διανύει μια καλή σεζόν με τον ΟΦΗ, το προφίλ του ταιριάζει σε αυτό που αναζητεί ο Ράφα Μπενίτεθ και έχει μεταπωλητική αξία.
Η Ίντερ πλήρωσε 10 εκατ. ευρώ στην Τζένοα για εκείνον σε ηλικία 17.5 ετών. Ο Σαλσέδο εκπροσωπείται από το πρακτορείο Wasserman, το οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπαλντίνι, τον Ιταλό σύμβουλο του Γιάννη Αλαφούζου.
Αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να είναι καταλυτική, αν προχωρήσει το ντιλ. Τη φετινή σεζόν ο Σαλσέδο έχει σκοράρει 9 γκολ και έχει μοιράσει 1 ασίστ σε 19 εμφανίσεις.
Σύμφωνα με το Transfermarkt, ο πρώην διεθνής με την Ιταλία U21 έχει χρηματιστηριακή αξία στο 1 εκατ. ευρώ.»
Δείτε παρακάτω:
🟢⚪ Panathinaikos are rumored to be considering a summer move for Italian-Colombian centre-forward Eddie Salcedo, whose contract is expiring after two strong seasons with OFI.https://t.co/D4rmZye71d#Panathinaikos #SuperLeagueGR
— TransferFeed (@transferfeedcom) March 4, 2026
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Απάντησε σε Ολυμπιακό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
- Χείμαρρος Αταμάν στη συν. Τύπου: «Κωμωδία! Παίζαμε κόντρα και σε τρεις διαιτητές!»
- Γιαννακόπουλος: «32 αγωνιστικες και 2 εκ. στον Ναν - 1000 ευρώ ο Ντόρσεϊ»
- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! Αποβολή για Ναν στην πρόκληση του Ντόρσεϊ! (vid)
- Με Γιαννακόπουλο το Χάποελ - Παναθηναϊκός στη Βουλγαρία!