Ταλέντο μπροστά, κενά σε 1-5-6: Το λεπτό σχοινί του Παναθηναϊκού
Παρά τα τρία γκολ στον Άρη, η ομάδα δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της.
Προφανώς μετά από τόσες αλλαγές στελεχών/παικτών μεσούσης της περιόδου, κανείς δεν περιμένει θαύματα ούτε να «κρυφτεί» το τόπι.
Όλοι βολεύονται με τα τρίποντα, κι ας είναι με αυτογκόλ — στην τελική, οι βαθμοί γράφουν.
Οι πράσινοι, μετά από τις προσθήκες του Γενάρη από την μέση και μπροστά, έχουν μια ταλαντούχα ομάδα.
Όμως με ευαίσθητες ισορροπίες σε επίπεδο δομής/λειτουργικότητας ρόστερ, με τα κενά στις θέσεις 5, 6 και 1 να βγάζουν μάτι.
Και ο Λαφόν σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, κάτι που μεταφέρεται σε όλη την αμυντική αλυσίδα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΟ Ράφα με την αύρα του πείθει τους περισσότερους ότι μπορεί να γυρίσει το τιμόνι έτσι και το όχημα πάρει λάθος δρόμο.
Όμως καλό είναι να περιμένουμε, γιατί στην Ελλάδα βρισκόμαστε και όλοι ξέρουμε πως αλλάζει η σκέψη άμα έρθουν μερικές γκέλες μαζεμένες.
Πάντως όσο κι αν το 3-4-3 θεωρείται αναχρονιστικό, στον Παναθηναϊκό δίνει νίκες.
Οι παίκτες παρουσιάζονται πολύ πιο φιλόπονοι στο αμυντικό κομμάτι και αυτό μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για κάτι καλό στη συνέχεια της σεζόν.
Οι τριφυλλοφόροι έχουν προοπτική, τοπ προπονητή, αλλά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό κάθε φορά που πατούν τερέν δίνουν μάχη και με προσωπικά φαντάσματα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»