«11 αυτοί 11 εμείς»: «Σύμφωνα με μάρτυρες ο Καρυπίδης έκανε φραστική επίθεση στον Λανουά» - Τι συνέβη

Η εκπομπή «11 αυτοί 11 εμείς» στάθηκε στα όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός–Άρης γύρω από το κομμάτι της διαιτησίας, με επίκεντρο την παρουσία του Λανουά στο γήπεδο.

«11 αυτοί 11 εμείς»: «Σύμφωνα με μάρτυρες ο Καρυπίδης έκανε φραστική επίθεση στον Λανουά» - Τι συνέβη

Στο ίδιο πλαίσιο ειπώθηκε ότι υπήρχε μια πρακτική, όπου ο ίδιος όριζε τον εαυτό του ως παρατηρητή όταν υπήρχαν ξένοι διαιτητές, ενώ στη συνέχεια καταγράφηκαν τρία συμβάντα και από τη 13η αγωνιστική δεν εμφανιζόταν στα ντέρμπι.

Στο συγκεκριμένο ματς, όπως ειπώθηκε, ο Λανουά βρέθηκε στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Μπόγκναρ και τους βοηθούς του, αξιολογώντας την απόδοσή τους.

Η παρακολούθηση έγινε από τη Θύρα 3, ενώ στις σουίτες υπήρχε και ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Η εκπομπή μετέφερε ότι υπήρξε έντονος εκνευρισμός για αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι, βάσει μαρτύρων, υπήρξε λεκτική επίθεση προς τον Λανουά, με τον παρατηρητή της Super League, κ. Πατμανίδη, να βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε στην εκπομπή ο Θάνος Μπλούνας:

«Ο Λανουά όριζε τον εαυτό του ως παρατηρητή διαιτησίας σε παιχνίδια που ορίζονταν ξένοι διαιτητές. Έκτοτε, έχουν γίνει τρία συμβάντα. Από τη 13η αγωνιστική έχει σταματήσει να πηγαίνει στα ντέρμπι. Χθες βρέθηκε στο Παναθηναϊκός-Άρης. Πήγε να δει τον Μπόγκναρ, τους βοηθούς του και την απόδοσή τους. Παρακολούθησε τον αγώνα από τη Θύρα 3 της Λεωφόρου. Στις σουίτες υπήρχε και ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Ο Καρυπίδης ήταν εκνευρισμένος από τις διαιτητικές αποφάσεις. Σύμφωνα με μάρτυρες ο Καρυπίδης έκανε μια φραστική επίθεση στον Λανουά. Πολύ κοντά στο σημείο ήταν και ο παρατηρητής της Superleague, ο κ. Πατμανίδης».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr