«ΣΟΚ» στον Παναθηναϊκό με Πάλμερ-Μπράουν!
Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε ισχυρό πλήγμα στην άμυνα, καθώς ο Πάλμερ-Μπράουν τέθηκε νοκ άουτ για περίπου ενάμιση μήνα, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν.
Δύσκολα νέα προέκυψαν από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, αφού ο Πάλμερ-Μπράουν έμεινε εκτός προπόνησης και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έφεραν ανησυχία.
Ο Αμερικανός αμυντικός υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει οστικό οίδημα στο τρίτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού. Η εκτίμηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται σε χρονικό σημείο που ο Παναθηναϊκός «τρέχει» σημαντικές υποχρεώσεις, με πρώτο ορόσημο τη ρεβάνς των play offs του Europa League απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, στην Τσεχία.
Με δεδομένη την απουσία του Πάλμερ-Μπράουν, ο Ράφα Μπενίτεθ καλείται να προσαρμόσει τις επιλογές του στην αμυντική γραμμή, σε μια περίοδο που τα περιθώρια είναι μικρά και κάθε λεπτομέρεια μετράει.
Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Φακούντο Πελίστρι στην αποστολή μετά από έναν μήνα αποτελεί μια «ανάσα», ωστόσο το πρόβλημα στην άμυνα αλλάζει το πλάνο των επόμενων εβδομάδων.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- «Ο Παναθηναϊκός κινείται για την αγορά Λαφόν - Το ποσό που θα δαπανήσει»
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Λόβεθ Ομορούγι: Η «γαζέλα» της Βαλεφόλια που ξεχώρισε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό (pics)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία