Νικολαΐδης: «Δε με εντυπωσίασε, κέρδισε δίκαια ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία σε Τεττέη»
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το ΟΦΗ – Παναθηναϊκός και στάθηκε στη σοβαρότητα του Παναθηναϊκού, αλλά και στην προοπτική του Ανδρέα Τεττέη.
Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό μπήκε στο μικροσκόπιο του Ντέμη Νικολαΐδη, μέσα από την εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports.
Ο ίδιος στάθηκε στο ότι οι «πράσινοι» πήραν αυτό που χρειαζόντουσαν, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στη μεγάλη στιγμή του ΟΦΗ με τον Νους. Παράλληλα, μίλησε και για την εικόνα του Ανδρέα Τεττέη, εξηγώντας τι περιμένει να δει στη συνέχεια.
Αναλυτικά το σχόλιό του:
«Δε με εντυπωσίασε αλλά αυτό που περιμένουμε είναι να πάρει τους βαθμούς και να είναι σοβαρός. Ήταν σοβαρός, πήρε το τρίποντο. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ με τον Νους και γενικά δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Έκανε καλή εμφάνιση χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά αυτό που έχει ανάγκη είναι να παίρνει βαθμούς κι όχι να προσφέρει θέαμα.
Στον Τεττέη μου αρέσει ότι δεν έχει πιάσει ακόμα το ταβάνι του. Βλέπω πράγματα και έχει να βελτιώσει ακόμα πολλά. Στο δικό του δέκα νομίζω ότι παίζει στο 7-8 και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος οπότε περιμένουμε να τον δούμε. Καμιά φορά πέφτει εύκολα σε άλλα όμως παιχνίδια δεν πέφτει. Αυτό όμως είναι κάτι που θα βελτιώσει και ήδη έχει βελτίωση. Καμιά φορά πέφτουμε για να πάρουμε ένα φάουλ κι εγώ το έχω κάνει αλλά έπειτα το αλλάζεις αυτό και παίζεις διαφορετικά».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αδιανόητο τρολάρισμα Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό!
- Παπαθεοδώρου: «Τι παράδοξο συνέβη στον τελικό για τον Παναθηναϊκό - Πού οφείλεται»
- Παναθηναϊκός: Πρώτο σημάδι ταυτότητας Μπενίτεθ!
- Το αινιγματικό story του Γιαννακόπουλου και η φράση που σηκώνει… ανάγνωση
- Έρχεται... σεισμός στο μπάσκετ - Τι ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός