«Δεν θα σκεφτεί την αποζημίωση Μπενίτεθ ο Παναθηναϊκός - Τι συμβαίνει με Βόκολο»

Στην εκπομπή BIG 4 by Betsson συζητήθηκε η περίπτωση του Λεωνίδα Βόκολου, που βρίσκεται στην αγορά των ελεύθερων προπονητών και απασχολεί στην Stoiximan Super League.

«Δεν θα σκεφτεί την αποζημίωση Μπενίτεθ ο Παναθηναϊκός - Τι συμβαίνει με Βόκολο»

Ο Βόκολος έχει λύσει τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο από τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε παραμένει διαθέσιμος, με το όνομά του να μπαίνει συχνά σε κουβέντες για πάγκους ομάδων.

Στη συγκεκριμένη συζήτηση, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Μπαλάφας σημείωσε πως, αν προκύψει θέμα αλλαγής, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θα σταθεί στην αποζημίωση του Ράφα Μπενίτεθ, με τη λογική το κλαμπ να εκπέμπει ξανά όραμα και δημιουργική πορεία.

Στη συνέχεια, τέθηκε το πλαίσιο πως το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μπορεί να αποτελέσει κομβικό κριτήριο για τον Ισπανό, εφόσον ανοίξει η συζήτηση για το τι θα γίνει στη συνέχεια.

Ο δημοσιογράφος Ηλίας Καλλονάς ανέφερε ότι, αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να κλείσει το κεφάλαιο Μπενίτεθ, μπορεί να πάει σε επιλογή «μεταβατικής» λογικής, σε προφίλ αντίστοιχο με του Χρήστου Κόντη, δηλαδή σε άνθρωπο που θα γνωρίζει την κατάσταση και θα μπορεί να συσπειρώσει την ομάδα.

Σε εκείνο το σημείο, ο Μπαλάφας έφερε στο τραπέζι τον Βόκολο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο Λεωνίδας Βόκολος είναι ένας προπονητής που ξέρει τον Παναθηναϊκό και ταιριάζει”.

Στην ίδια κουβέντα ειπώθηκε επίσης πως ο Βόκολος βρίσκεται στο μυαλό και άλλης ομάδας, από τον Βορρά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr