Παναθηναϊκός: «Η διοίκηση ήθελε Κοντούρη στην Ευρώπη, ο Μπενίτεθ είπε όχι» (vid)
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού πρότεινε στον Ράφα Μπενίτεθ να προσθέσει στην ευρωπαϊκή λίστα τον Κοντούρη ή τον Σισοκό, ωστόσο, ο Ισπανός προπονητής επέλεξε τον Χάβι Ερνάντεθ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Σούπερ Μπάλα Live», η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε προσεγγίσει τον Ράφα Μπενίτεθ σχετικά με το θέμα της ευρωπαϊκής λίστας.
Η πρόταση των διοικούντων του συλλόγου ήταν να προσθέσει έναν χαφ στην ομάδα, είτε τον Σωτήρη Κοντούρη, είτε τον Μούσα Σισοκό (σ.σ που διάλεξε ο ίδιος) για τα επόμενα παιχνίδια του UEFA Europa League, ωστόσο, εκείνος επέμεινε στο συμπατριώτη του, Χάβι Ερνάντεθ με το σκεπτικό να χρησιμοποιήσει τον Γιώργο Κάτρη στη μεσαία γραμμή.
Ο νέος μπακ του Παναθηναϊκού έκανε ντεμπούτο στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ δίχως να ενθουσιάσει με την απόδοσή του επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του πράσινου τεχνικού.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη του αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια
- Φαν Μπόμελ: Ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, η επόμενη μέρα: Αποκλεισμός σοκ και ώρα αποφάσεων
- Το ντέρμπι «μίλησε»: Η πρώτη μεταγραφή που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός
- Η αλλαγή που δεν βοήθησε τον Ταμπόρδα, προβληματισμός για Αντίνο, αναμονή για Γιαγκούσιτς