Ερνάντεθ: «Έχουμε μεγάλο αγώνα την Πέμπτη - Πρέπει να εξελιχθούμε»
Ο Χάβι Ερνάντεθ δεν συνδύασε το ντεμπούτο του νικηφόρα στον Παναθηναϊκό. Τι δήλωσε για το υλικό του Τριφυλλιού ενόψει και της μάχης με την Πλζεν την Πέμπτη.
Οι δηλώσεις του Ισπανού μπακ:
«Δεν ήταν το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο γιατί δεν συνδυάστηκε με νίκη. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε μέχρι το τέλος αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει, η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα.
Η Πέμπτη είναι μια μέρα με έναν μεγάλο αγώνα γιατί θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και παράλληλα για το πρωτάθλημα όπου θέλουμε να είμαστε μέσα στην τετράδα.
Βρίσκομαι λίγο διάστημα στην ομάδα αλλά έχω δει ότι πρόκειται για ένα μεγάλο γκρουπ με παίκτες με ταλέντο και ποιότητα, αυτό που πρέπει να εξελίξουμε είναι η επιθετικότητα μας, ή ένταση στο παιχνίδι μας και αν κάνουμε αυτά θα έρθουν και τα αποτελέσματα γιατί είμαστε μια ομάδα που έχει ποιότητα.
Εγώ θα κοιτάξω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και να μπορέσουμε να κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο στις αναμετρήσεις που έρχονται».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αποχώρησε με δάκρυα ο Κάτρης, o μοναδικός που χειροκροτήθηκε
- Απίστευτο σκηνικό μετά τη λήξη, με τους παίκτες μπροστά στη 13!
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Λάρισα 1-1
- Μπενίτεθ: "Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε" - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Λάρισα 1-1
- Παναθηναϊκός – Λάρισα 1-1: Τα γκολ και τα highlights