Βόκολος για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Οι φανέλες παίζουν ρόλο»
Ο Λεωνίδας Βόκολος έκανε το δικό του σχόλιο για την ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.
Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:
«Ο Λουτσέσκου είναι πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει εξαιρετικά τον οργανισμό. Έχει βάλει το στίγμα του στον σύλλογο, και οποιοσδήποτε παίκτης έρθει μπορεί να προσαρμοστεί στα θέλω του προπονητή.
Η διοίκηση έχει στηρίξει τον Λουτσέσκου ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, κάτι που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη στον προπονητή», ήταν τα λόγια του.
Ο Βόκολος εξήγησε ότι οι συνεχόμενοι αγώνες προκαλούν φυσική κούραση στους παίκτες:
«Όλες οι ομάδες γνωρίζουν από την αρχή του καλοκαιριού ότι οι υποχρεώσεις τους θα είναι αυξημένες.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΠρέπει να έχουν μεγάλο ρόστερ για να μπορεί ο προπονητής να διαχειρίζεται σωστά κάθε παίκτη ανάλογα με τον αγώνα και τη διοργάνωση», ανέφερε.
Σχετικά με την κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Υπάρχει γκρίνια πολλά χρόνια, γιατί η ομάδα έχει να πάρει Πρωτάθλημα από το 2010. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι λογικές, αλλά δεν γίνεται να αλλάζεις τρεις προπονητές μέσα σε μία χρονιά. Απαιτείται υπομονή, σκληρή δουλειά και σταθερότητα για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός σε πρωταγωνιστικό ρόλο».
Ο Έλληνας προπονητής περιμένει αντίδραση από τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Οι φανέλες παίζουν ρόλο, ανεξαρτήτως βαθμολογίας. Δεν θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ».
Όσον αφορά την μάχη του Πρωταθλήματος, τόνισε ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί: «Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Θυμηθείτε ότι ο ΠΑΟΚ από τη γκέλα στη Λαμία πριν δύο χρόνια έκανε το απόλυτο στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια και κατέκτησε το Πρωτάθλημα».
Ο Βόκολος υπογράμμισε ότι η φετινή έκπληξη είναι ο Λεβαδειακός, λόγω της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Επίσης, εξέφρασε την εκτίμησή του για τους νέους παίκτες: «Ο Μύθου μού αρέσει ως παίκτης και γενικά θέλω να πηγαίνουν όλα τα νέα παιδιά καλά».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το θέμα Διαμαντίδη και όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Πένια και το ποσό της ρήτρας επαναγοράς
- Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Φαν Ντρόνγκελεν, θέλει... τρελό ποσό η Σαμσουνσπόρ!
- «Αιχμή» Γάτα για πρώην τεχνικούς διευθυντές - «Θα πάρει φορ-μπόμπερ ο Παναθηναϊκός»
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ερμόσο»