Ντέμης: «Δεν έχω καταλάβει το σχέδιο του Παναθηναϊκού - Γιατί έκανε τόσες μεταγραφές;» (vid)
Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού στο παράθυρο του Ιανουαρίου.
Αναλυτικά στο Athletiko:
«Ο ΠΑΟΚ θα ήταν το φαβορί για το πρωτάθλημα, αν δεν είχαμε πλέι οφ. Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος χτίζεις αυτοπεποίθηση. Δε σημαίνει ότι θα κάνει κάποια ομάδα τις ίδιες νίκες στα πλέι οφ. Τα ντέρμπι είναι… ντέρμπι, κανείς δεν ξέρει πώς θα εμφανιστεί μια ομάδα.
Αν δεν μπει ο Παναθηναϊκός στην 4άδα, αλλάζουν τα δεδομένα. Θα έχουμε τρεις διεκδικητές για τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε αλλιώς τα ντέρμπι σε σχέση με τον Λεβαδειακό.», ανέφερε αρχικά.
Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει εννιά μεταγραφές (σ.σ οκτώ συν τον Κάτρη). Είναι λίγο περίεργο. Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι ότι δεν ξέρω τι σκέφτονται. Θα ήθελα να βγαίνουν να μιλούν οι ομάδες. Μίλα μας, ποιο είναι το πλάνο, ποιο είναι το σχέδιο.
Δεν έχω καταλάβει, πρέπει να μιλήσει ο προπονητής. Γιατί εννιά μεταγραφές, γιατί αλλάζει συνέχεια συστήματα. Σα να κάνει πειράματα. Αν το πει, δεν θα έχουμε καμία απορία.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΜιλάμε για ένα ματς, το Κύπελλο που είναι βασικός στόχος. Άρα, μάλλον, δεν είναι πείραμα. Σχεδόν 4-2-4 έπαιζε. Δεν δυσκολεύτηκε, γιατί ο ΠΑΟΚ έκοψε…»
Ο Ανδρέας Σάμαρης συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι χαζός. Δεν πρέπει να μου εξηγήσεις τι θέλει να κάνει η ομάδα; Γιατί πρέπει να αιωρείται αυτή η κατάσταση; Τι κάνουμε; Θέλουμε 30 ξένους, 30 Έλληνες;»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπαντιό - Πόσα πλήρωσε, η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»