Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έβρισε τον προπονητή και «κόπηκε» από την ομάδα
Ο Γκίας Ζαχίντ έβρισε τον Νέναντ Στογιάκοβιτς μπροστά σε ολόκληρη την ομάδα της Παρτιζάν και πλέον, προπονείται μόνος του.
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Γκίας Ζαχίντ στην Παρτιζάν, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης από τη Σερβία.
Ο Νορβηγός πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού – σύμφωνα με το Telesport – εξύβρισε σε απίστευτο βαθμό τον προπονητή του, Νέναντ Στογιάκοβιτς (σ.σ πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ) και «κόπηκε» από την πρώτη ομάδα.
Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της Παρτιζάν έχουν συμβουλευτεί δικηγόρους και έχουν ήδη κινηθεί πειθαρχικές διαδικασίες εις βάρος του Ζαχίντ.
Υπενθυμίζεται πως ο – πακιστανικής καταγωγής – παίκτης φόρεσε τη φανέλα του Τριφυλλιού την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έκρηξη του κόσμου στο ημίχρονο: Γιούχα και συνθήματα από τους φίλους του Παναθηναϊκού
- Φωτογραφίες: Η αντίδραση του Γεντβάι μετά το λάθος στο 0-1 του Ολυμπιακού
- Φωτογραφίες: Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη Λεωφόρο
- Το ιστορικό «μονάκι» Γιαννακόπουλου vs Αγγελόπουλου - Η ανάρτηση του DPG (pic)
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό