Γι΄αυτό «χάλασε» του Σφιντέρσκι στη Λέγκια Βαρσοβίας
Παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών, ο Σφιντέρσκι παραμένει κάτοικος Αθήνας αν και το όνομά του βρέθηκε στο μεταγραφικό προσκήνιο στην Πολωνία με ενδιαφέρον από τη Λέγκια Βαρσοβίας, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε ποτέ σε ουσιαστικό στάδιο.
Ο 29χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει μια γεμάτη σεζόν, με εννέα γκολ σε κομβικά παιχνίδια και δύο ασίστ σε 31 συνολικές συμμετοχές, στοιχεία που δεν πέρασαν απαρατήρητα στην πατρίδα του.
Οι άνθρωποι της Λέγκια εξέτασαν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της χειμερινής περιόδου, ωστόσο όταν μπήκαν στο τραπέζι τα οικονομικά δεδομένα, το ενδιαφέρον «πάγωσε». Ο Σφιντέρσκι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2028 και οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό που κρίθηκε εκτός των οικονομικών ορίων της Λέγκια.
Έτσι, οι Πολωνοί αποφάσισαν να μην προχωρήσουν, με αποτέλεσμα ο διεθνής φορ να παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και να δηλωθεί κανονικά και στην ευρωπαϊκή λίστα από τον Ράφα Μπενίτεθ.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε προαναγγελθεί και σε σχετικές τηλεοπτικές αναλύσεις, με την υπόθεση της επιστροφής του Σφιντέρσκι στην Πολωνία να «κολλάει» αποκλειστικά στο οικονομικό σκέλος.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «κλείδωσε» τον Γιάγκουσιτς – το πλάνο που άλλαξε τα δεδομένα
- Η ομάδα-φαβορί για Χέιζ-Ντέιβις αν επιστρέψει στην Ευρώπη
- Πήρε θέση η Χάιντουκ για Λιβάγια και Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: «Έτσι έκλεισε ο Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό-Τι έπεισε τον παίκτη»
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το παλεύουν για Αργεντινό στόπερ»