Ο Βαγιαννίδης έκανε πέναλτι στο 90', η Σπόρτινγκ προκρίθηκε στην παράταση (vid)
Από ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Γιώργου Βαγιαννίδη στις καθυστερήσεις η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ισοφαρίστηκε σε 2-2 στον προημιτελικό με την ΑΒΣ, όμως, τα Λιοντάρια βρήκαν το γκολ που χρειάζονταν στην παράταση.
Εκτός από τον Ντάβιντε Καλάμπρια και ο… Γιώργος Βαγιαννίδης υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι την τρέχουσα εβδομάδα.
Ο «Βάγια» ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΒΣ και στο 90+ υπέπεσε σε καθαρή παράβαση πέναλτι με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν σε 2-2.
Η απρόσεκτη ενέργεια του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού, εν τέλει, δεν στοίχισε στα «Λιοντάρια» που προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης με τέρμα του Κάταμο (3-2).
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔείτε παρακάτω:
Resumo: Sporting 3-2 AVS (Taça de Portugal 25/26)
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)