Αντίνο και τρίποντο στη Λεωφόρο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κηφισιά στη Λεωφόρο για την 19η αγωνιστική της Super League και θέλει να πάρει τη νίκη, η οποία είναι μονόδρομος για τη μάχη της τετράδας.
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο παιχνίδι με την Κηφισιά με ξεκάθαρη ανάγκη: να μην αφήσει άλλους βαθμούς στον δρόμο του.
Η μάχη για την πρώτη τετράδα έχει σφίξει και οποιοδήποτε νέο στραβοπάτημα μπορεί να μειώσει δραστικά τις πιθανότητες για το ζητούμενο της τελικής ευθείας.
Γι’ αυτό το ματς αντιμετωπίζεται εσωτερικά σαν «τελικός». Στο «τριφύλλι» υπάρχει κοινή γραμμή σκέψης πως μόνο η νίκη κρατά ζωντανό το κυνηγητό και δίνει το απαραίτητο μομέντουμ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Επιπλέον, στην αποστολή βρίσκεται ο Σαντίνο Αντίνο και δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά με τα πράσινα. Ο Αργεντινός εξτρέμ θέλει να μπει άμεσα στο κλίμα και να συνδέσει το ντεμπούτο του με αποτέλεσμα που θα «γράψει» στο βαθμολογικό ταμείο.
Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 (ώρα Ελλάδας).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)
- Λαμπαδαρίου: «Γείωσε» τον ΠΑΟΚ και την ανακοίνωση για τη διαιτησία (vid)
- Σπάθας: «Μπορούσε να μετρήσει το γκολ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1, τι αναφέρει ο κανονισμός» (vid)
- Κουτσιαύτης: Τα λάθη του διαιτητή στην Τούμπα, διαφωνία Κόλκα-Μανωλιουδάκη (vid)