Εξέλιξη στο Βοτανικό: Εγκρίθηκε νέα κατασκευή ύψους 3 εκατ. ευρώ

Άλλη μια ευχάριστη είδηση προέκυψε για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με το Βοτανικό, καθώς εγκρίθηκε η άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης που αφορά την δημιουργία πεζογέφυρας για την πρόσβαση των φιλοξενούμενων φιλάθλων.

Εξέλιξη στο Βοτανικό: Εγκρίθηκε νέα κατασκευή ύψους 3 εκατ. ευρώ

Η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων ενέκρινε την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης που προβλέπεται στη σύμβαση κατασκευής και αφορά τη δημιουργία πεζογέφυρας, η οποία θα εξυπηρετεί την πρόσβαση των φιλοξενούμενων φιλάθλων.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Το συγκεκριμένο έργο έχει προϋπολογισμό ύψους 3 εκατ. ευρώ και την ευθύνη για την σύνταξη της οριστικής μελέτης και της μελέτης της πεζογέφυρας θα την έχει η κοινοπραξία που κατασκευάζει το γήπεδο.

Για την ενεργοποίηση του δικαιώματος προαίρεσης θα πρέπει να υπογραφεί νέο συμφωνητικό, ενώ η διάρκεια της σύμβασης για την κατασκευή της πεζογέφυρας ορίζεται σε 3 μήνες και δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 30 Απριλίου 2026, λόγω του χρονοδιαγράμματος του Ταμείου Ανάκαμψης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr