Τσιμίκας: «Ο μοναδικός στόχος είναι να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»
Ο Κώστας Τσιμίκας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ρόμα στη Συν. Τύπου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα είπε στη Συν. Τύπου:
«Περιμένω την ευκαιρία για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Όταν ο προπονητής μου δίνει αυτή την ευκαιρία, προσπαθώ να την εκμεταλλευτώ. Θέλω να εξελιχθώ ως παίκτης. Νομίζω ότι μπορώ να δώσει πολύ περισσότερα.
Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι πολύ παθιασμένοι και σίγουρα αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στην αυριανή αναμέτρηση. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στην οκτάδα.
Ο μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου (σ.σ σε ερώτηση αν σκέφτεται την επιστροφή του στη Λίβερπουλ). Έχω ακούσει πολλά πράγματα, είναι καλύτερο να κλείνεις τα αυτιά σου. Ο στόχος μου είναι να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου.»
Για το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία: «Είναι πολύ λυπηρό για όλους τους Έλληνες. Θέλω να ελπίζω ότι ο Θεός θα δώσει την απαραίτητη δύναμη στις οικογένειες των θυμάτων και ότι οι τραυματίες θα μπορέσουν να θεραπευτούν το συντομότερο. Αυτό το γεγονός αφορά όλη την Ελλάδα και έχω δει και εγώ τι έχει συμβεί. Δεν ξέρω τι να πω. Έχω μείνει άφωνος και ελπίζω οι οικογένειες να έχουν τις απαραίτητες δυνάμεις.»
Για το γεγονός ότι θα παίξει μπροστά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα. Έχω χρόνια να παίξω απέναντι σε ελληνική ομάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στη χώρα μου. Θα επικοινωνήσω και με άλλους παίκτες από την εθνική ομάδα.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μετέφερε σοκαρισμένος την είδηση της τραγωδίας στη Ρουμανία (vid)
- Τσάρλι: «Ενοχλημένος με τις διαρροές ο Αλαφούζος, έκοψε... παίκτες!» (vid)
- «Και ο Παναθηναϊκός για τον Φίλιπ Εντινγκά»
- Παναθηναϊκός: Στη λίστα του ο Μάρκο Ρίχτερ
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Κονσταντίν Βιβτσαρένκο