Στην Αθήνα ο Αντίνο για τον Παναθηναϊκό
Στην Αθήνα προσγειώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο Σαντίνο Αντίνο για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί κι επίσημα από τους πράσινους.
Ο Σαντίνο Αντίνο έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού προκειμένου να περάσει τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και στην πορεία της ημέρας να ανακοινωθεί κι επίσημα από τους πράσινους, οι οποίοι μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις τον έκαναν δικό τους.
Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος εξτρέμ ήταν στόχος και της Ρίβερ Πλέιτ, όμως οι πράσινοι κινήθηκαν με εξαιρετικές κινήσεις και έχοντας ως όπλο και τον Ράφα Μπενίτεθ κατάφεραν στο τέλος της ημέρας να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να τους επιλέξει και να ρίξει… άκυρο στη Ρίβερ Πλέιτ, η οποία πάλεψε την υπόθεση όσο μπορούσε.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Αντίνο θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2030 με τους πράσινους να κάνουν και μια επένδυση τόσο για το σήμερα όσο και για το αύριο.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News